Bombolles de paper

Bombolles de paper

Comença el 02 Desembre 2022 18:00

A Lluïsos d'Horta

Publicat per Lluïsos d'Horta

info@lluisoshorta.cat

93·427·73·27 / 619·10·59·27

http://www.lluisoshorta.cat

Categories: Activitats als Lluïsos

Etiquetes: concert, Barcelona Districte Cultural

Hits: 1651


Bombolles de paper

Múcab Dans
Dansa - Públic familiar (55 minuts)

  Registrar-se per reservar entrades

Espectacle que combina la dansa, la música i la interacció multimèdia. Bombolles de paper és una proposta visual i plàstica que juga amb la imaginació d’infants i d’adults i els transporta a un espai ple de possibilitats.

Es tracta d’un recorregut per un món fantàstic ple de bombolles de tota mena. Un espectacle màgic i dinàmic on petits i grans no podran treure la mirada de l’escenari i en el qual acabaran participant activament.

Múcab Dans

Múcab Dans és una companyia de dansa que neix, entre Barcelona i Girona, amb la idea de crear espectacles pluridisciplinaris, tot barrejant les arts escèniques i visuals, per trobar un llenguatge propi en els seus treballs amb l'objectiu de fer arribar, al públic general, el llenguatge del moviment.

La companyia planteja les seves creacions tenint en compte la sensibilitat i l'experiència del públic general, per tal d’apropar-lo a una disciplina artística, la dansa, que moltes vegades els espectadors consideren llunyana o difícil.

És per això que Múcab Dans treballa amb les noves tecnologies i el multimèdia com a element escenogràfic interactiu (sense abusar-ne) per donar una nova dimensió escènica, sempre al servei de la dramatúrgia i la coreografia, en la recerca d'una nova visió de la dansa i en la manera d'explicar coses.

BDC Tardor 2022

Espectacle organitzat per Barcelona Districte Cultural (Institut de Cultura de Barcelona - ICUB, Ajuntament de Barcelona). Espectacle inclòs en l'Edició Tardor de 2022.

L'espectacle és gratuït, tan sols us heu d'enregistrar per obtenir entrades.