Els Pastorets dels Lluïsos

Els Pastorets dels Lluïsos

Comença el 17 Desembre 2022 18:00

A Lluïsos d'Horta

Publicat per Lluïsos d'Horta

info@lluisoshorta.cat

93·427·73·27 / 619·10·59·27

http://www.lluisoshorta.cat

Categories: Teatre

Etiquetes: teatre, teatre social, concert

Hits: 2933


Consumeix cultura

Representació de Els Pastorets dels Lluïsos, adaptació lliure de diversos Pastorets, dirigits per Clara Solé i Ramón Ramiro, amb més de 100 actors i actrius a l'escenari.

A Lluïsos d'Horta representem els Pastorets des de 1866!!

Tres representacions: dissabte 17 de desembre a les 18:00 h i diumenge 18 de desembre, matinal a les 12:00 i tarda a les 18:00 h.

Preus:

 Comprar entrades 
Els Pastorets dels Lluïsos


AACICEls Pastorets de Lluïsos són Solidaris: Col·laborem amb l'Associació de Cardiopaties Congènites - AACIC, per fer presents a la ciutadania els infants malalts i per ajudar en el finançament del projecte “Fem més agradables les estades a l’Hospital”: projecte que duen a terme des de fa més de 15 anys a l’Hospital Vall d’Hebron i que està destinat a tots els infants i adolescents ingressats a les dues plantes de pediatria, independentment de la malaltia que tinguin. 

La nostra col·laboració consisteix en l'entrega a l'Associació AACIC d'un euro per cada entrada venuda de totes les sessions dels Pastorets dels Lluïsos.

El Projecte Fem més agradables les estades a l’Hospital té com a objectiu principal proporcionar entreteniment i acompanyament als infants i adolescents hospitalitzats, per tal de crear una actitud positiva davant l’experiència de l'hospitalització i reduir l'impacte emocional que provoca la malaltia.

L’any 2021, aquest projecte es va adaptar en format virtual per tal de continuar entretenint als infants i adolescents hospitalitzats durant les restriccions per la COVID-19. Al novembre, finalment, vam poder tornar a l'hospital. Una psicòloga de l’equip de l’AACIC, 13 voluntaris i voluntàries van retornar a les plantes per fer l’atenció a peu de llit amb totes les precaucions establertes per l’hospital i els 20 pallassos i pallasses van amenitzar els caps de setmana. 2020 infants i adolescents es van beneficiar del projecte.

ACTIVITATS: