Vespres de Jazz - Barcelona Swing Flamingos

Vespres de Jazz - Barcelona Swing Flamingos

Comença el 10 Juny 2023 21:00

A Carrer Feliu i Codina

Publicat per Lluïsos d'Horta

info@lluisoshorta.cat

93·427·73·27 / 619 10 59 27

http://www.lluisoshorta.cat

Categories: Vespres de Jazz

Etiquetes: jazz, concert

Hits: 2141


 

Vespres de Jazz us convida al concert Homenatge a Josep Magrans, amb els BARCELONA SWING FLAMINGOS, un Concert de Jazz a la Fresca, al pati de l'escola Regina Carmeli Horta, al carrer d'Eduard Todà, 37. Concert de SWING, amb espai especial per a balladors, ofert per exmembres de La Locomotora Negra.

Preu: Entrada + copa de cava, 12 € no socis - 10 € socis

 Comprar entrades
Barcelona Swing Flamingos

Barcelona Swing Flamingos és un septet creat el 2017 amb la intenció de reprendre la tradició del jazz com a música ballable i oferir als actuals balladors i balladores de swing un repertori plenament adequat a aquesta finalitat. El grup es constitueix, gairebé en la seva totalitat, per exmembres de La Locomotora Negra, pocs anys abans que aquesta orquestra decidís acabar la seva activitat musical i anar definitivament al dipòsit de màquines.

Després d’anteriors actuacions a Horta obertes a balladors, en aquesta ocasió els Flamingos oferiran un programa amb temes especialment seleccionats per al format d’aquest concert. A partir del seu repertori habitual, faran un recorregut variat i amè que ens acostarà al jazz com a música. Una música per ballar que també val la pena escoltar. Per altra banda, introduiran algunes composicions amb què volen reflectir la complicitat d’alguns dels seus músics amb els Lluïsos d’Horta.

Escola Regina Carmeli