Els Pastorets dels Lluïsos

Els Pastorets dels Lluïsos

Comença el 16 Desembre 2023 18:00

A Lluïsos d'Horta

Publicat per Lluïsos d'Horta

info@lluisoshorta.cat

93·427·73·27 / 619·10·59·27

http://www.lluisoshorta.cat

Categories: Teatre

Etiquetes: teatre, teatre social

Hits: 1670


 

Representació de Els Pastorets dels Lluïsos, adaptació lliure de diversos Pastorets, dirigits per Clara Solé i Ramón Ramiro, amb més de 100 actors i actrius a l'escenari.

A Lluïsos d'Horta representem els Pastorets des de 1866!!

Tres representacions: dissabte 16 de desembre a les 18:00 h i diumenge 17 de desembre, matinal a les 12:00 i tarda a les 18:00 h.

Preus:

Accessibilitat auditivaAccessibilitat auditivaLa sessió de diumenge 17 a la tarda (18 h), tindrem Servei d'Intèrpret de Llengua de Signes Catalana, a càrrec de la nostra sòcia Núria Martínez i intèrpret de llengua de signes.

 Comprar entrades 
Els Pastorets dels Lluïsos


Els Pastorets de Lluïsos són Solidaris: Enguany col·laborem amb La Marató de TV3, que està dedicada a la Salut Sexual i Reproductiva.

El Patronat de la Fundació La Marató de TV3 ha aprovat, a proposta de la Comissió Assessora Científica, que la salut sexual i reproductiva (SSIR) centri la pròxima edició de La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio, que se celebrarà el diumenge 17 de desembre del 2023.  
 
Serà la primera vegada que La Marató es dedica a aquesta temàtica, que, segons els professionals de la salut, engloba el conjunt de patologies que afecten més la població, en tots els aspectes de la vida i al llarg de tota la vida. Són malalties que tenen una prevalença (proporció de persones afectades en una població i moment concrets) de 3 milions de persones a Catalunya, i una incidència (nombre de casos nous que apareixen en una població i moment determinats) que s'estima en 210.905 nous casos cada any. Aquestes són xifres significativament elevades que, a més, representen un cost sanitari considerable per al sistema de la salut, situat en el 12,2%. En l'àmbit de la recerca, els equips d'investigació en salut sexual i reproductiva signen el 9% de les publicacions científiques catalanes, que els posicionen en la mitjana mundial.  

La nostra col·laboració consistirà en l'entrega a la Fundació La Marató de TV3 d'un euro per cada entrada venuda de totes les sessions dels Pastorets dels Lluïsos. A més disposarem d'una guardiola perquè tothom pugui fer les aportacions que vulgui afegir. També disposarem d'una guardiola Fila 0.

La Marató de TV3