Històries Nadalenques

Històries Nadalenques

Comença el 27 Desembre 2023 17:00

A Lluïsos d'Horta

Publicat per Lluïsos d'Horta

info@lluisoshorta.cat

93·427·73·27 / 619 10 59 27

http://www.lluisoshorta.cat

Categories: Activitats als Lluïsos

Etiquetes: teatre, XTAC, Espectacles XTAC

Hits: 839


Espectacle infantil HISTÒRIES NADALENQUES, de la companyia Alma i la mar de contes. Contes i titelles per a públic familiar.

Preus: Soci 4,00 € - No soci 5,00 € - Passaport Edunauta gratuït.

 Comprar entrades 
Històries Nadalenques

Amb l’arribada de l’hivern, les històries ens apropen a les Festes de Nadal. El Rei Melcior, se li acumula la feina i ha d’explicar a la gent com han d’escriure l’esperada carta. Un llop entremaliat, un ninot de neu i un tió molt impacient seran els protagonistes d’aquests contes.

ELS NINOTS DE NEU I EL LLOP: És hivern, els nens i nenes han sortit a jugar amb la neu; uns es diverteixen fent dibuixos amb les petjades, altres es llencen boles i els més tranquils s'entretenen fent ninots. De sobte, arriba un llop i s'atura per observar a un dels ninots.

EL TIOTITÓ: A la Terra, hi ha un indret màgic on viuen els tions. Cada any quan arriba l'hivern, tots ells es preparen per viatjar al país dels humans per conviure amb ells i cagar-los molts regals. El Tiotitó s'ha fet gran i per primera vegada podrà afegir-se al viatge per això està molt impacient.

CRISPAT L'ESPATLLA FESTES: Crispat és un home solitari, de pocs amics a qui no li agraden les festes i encara menys les de Nadal. Quan passeja, es tapa amb la seva capa negra per no veure els carrers engalanats i si es topa amb un arbre ben guarnit, no pot evitar agafar-lo i llençar-lo.

Alma i la mar de contes - Històries Nadalenques

Alma i la mar de contes - Històries NadalenquesAlma i la mar de contes - Històries Nadalenques