Ratolins i Guineus

Ratolins i Guineus

Comença el 28 Gener 2024 11:30

A Lluïsos d'Horta

Publicat per Lluïsos d'Horta

info@lluisoshorta.cat

93·427·73·27 / 619 10 59 27

http://www.lluisoshorta.cat

Categories: Secció de Cinema

Etiquetes: cinema, cinema familiar, #LluïsosCinema, CineXic

Hits: 779


Matinal de Cinema Familiar, dins la programació de CineXic, us presentem la projecció de la pel·lícula RATOLINS I GUINEUS. Una amistat d'un altre món (Denisa Grimmová i Jan Bubenícek, França, República Txeca, Polònia i Eslovàquia, 2021). Projecció en català.

 

CineXic#LluïsosCinema ens hem adherit al projecte CineXic, d'Òmnium Cultural, amb la col·laboració de les productores Pack Màgic i Rita & Luca Films.

FEM CRÉIXER EL CINEMA INFANTIL EN CATALÀ!

Edat recomanada: A partir de 5 anys
Durada del programa: 86 minuts

Preus: Entrada general 4,00 €. Socis 3,00 €. Passaport Edunauta gratuït (cal portar el passaport per segellar-ho).

Aquest és un film sobre dos enemics mortals, la ratolina Valentina i la guineu Víctor, que es retroben al cel després de patir un malaurat accident. Però al cel han perdut el seu instint natural i s’han fet molt amics. Esperen poder seguir sent amics quan tornin a la Terra, però reneixen amb els papers canviats. Gràcies a la força de l’amistat aconseguiran allò que semblava impossible.

Ratolins i guineus. Una amistat d’un altre món parla de l’esperança, la recerca de l’amor i la valentia, i de com acabar amb els prejudicis i superar un passat dolorós. Aquesta pel·lícula demostra que tot allò que sembla un final, pot ser el principi d’una altra història, i que encara que sembli invencible, també es pot superar.

Ratolins i GuineusRatolins i GuineusRatolins i GuineusRatolins i GuineusRatolins i Guineus

CineXic és possible gràcies a

Omnium Cultural Pack Màgic Rita & Luca Films

CineXic