HortaSons - Ju

HortaSons - Ju

Comença el 03 Febrer 2024 20:00

A Lluïsos d'Horta

Publicat per Lluïsos d'Horta

info@lluisoshorta.cat

93·427·73·27 / 619·10·59·27 / 679·78·39·40

http://www.lluisoshorta.cat

Categories: HortaSons

Etiquetes: concert

Hits: 699


CONCERT POSPOSAT AL 19 D'ABRIL, PER MOTIUS TÈCNICS. A la mateixa hora. Les entrades ja adquirides serveixen igualment per a la nova data. Preguem que disculpeu les molèsties.
Dins del cicle de concerts HortaSons, presentem l'actriu, cantant i compositora JU que actualment està presentant la gira 'Entre la Terra i el Cel', on inclou cançons pròpies i poesia d'autors com Clementina Arderiu, Maria Mercè Marçal, Jaume Coll i Pere Vilanova.
 

Preus: Entrada general: 15,00 € - Socis: 12,00 € - Cultura Jove: 10,00 €

 Comprar entrades
Ju

Judit Puigdomènech Roca és una cantautora i actriu espanyola, coneguda artísticament com a Ju, nascuda a Gurb (Osona) el 1992.

Amb un so orgànic de base també juga amb teclats i sintetitzadors apuntant cap a un nou treball que es podrà escoltar molt aviat de la mà de la discogràfica Fanàtik.

De moment, després d'una primera "Revelació", ha presentat el nou senzill "El cos, l'instint i la pell" (Fanàtik, 2023), una mostra del que vindrà en els pròxims mesos.

 

HortaSons

El Festival HortaSons vol que l’escenari del nostre teatre sigui una nova plataforma de difusió de la música de cantautor del nostre País.

No és una idea nova, ja en els anys 60 molts dels membres de la Nova Cançó van actuar a casa nostra. 

De nou aquest any 2024 volem recuperar aquest esperit i donar l’oportunitat a nous artistes, en aquest moment tan i tan complicat. Obrir el festival a gent jove que comença i que té dificultats per trobar un espai on actuar, però també gaudir amb grups ja consolidats. Mostrar la seva feina davant del públic i fer una aposta per la música en viu.

Les darreres edicions ens han acompanyat grups i solistes com les Balkan Paradise Orchestra, Mireia Vives i Borja Penalba, Rusó Sala, Carolina Alabau, Aura, Mariona Sagarra, Anna Luna, entre d'altres

Amb voluntat de continuïtat, volem repetir el format d’aquest festival els pròxims anys, sempre durant els primers mesos de l’any.

Cultura Jove