Vespres de Jazz - Bandera & Motis feat. Horacio Fumero

Vespres de Jazz - Bandera & Motis feat. Horacio Fumero

Comença el 17 Febrer 2024 21:00

A Carrer Feliu i Codina

Publicat per Lluïsos d'Horta

info@lluisoshorta.cat

93·427·73·27 / 619 10 59 27

http://www.lluisoshorta.cat

Categories: Vespres de Jazz

Etiquetes: jazz, concert

Hits: 1025


Vespres de Jazz us convida al concert de BANDERA & MOTIS feat. HORACIO FUMERO, amb

Preu: entrada més copa de cava: Socis 12,00 € - No socis 15,00 € - Cultura Jove 10,00 €

 Comprar entrades
Bandera & Motis feat. Horacio Fumero

Elegància i sensibilitat són dues qualitats que caracteritzen les trobades entre la cantant Belén Bandera i la guitarrista Carla Motis, intèrprets d'una música subtil i hipnòtica. Després d'oferir un bon grapat de recitals a duo, Bandera i Motis van decidir ampliar el grup amb la col·laboració especial d'un històric del jazz: el contrabaixista Horacio Fumero. El repertori de la sessió inclou estàndards de jazz arreglats amb enginy i personalitat pròpia, i també algunes peces entranyables de bossa nova. El trio Bandera & Motis i Horacio Fumero es va estrenar a la passada edició del Festival de Jazz de Barcelona, un èxit que amb tota seguretat es repetirà a Lluïsos d'Horta.

Bandera i Motis feat. Horacio Fumero és un projecte format fa quatre anys en l’ambient del Conservatori del Liceu on les dues joves integrants es van conèixer cursant els estudis superiors de jazz i música moderna. Posteriorment va ser ampliat a trio amb la participació del gran referent a nivell nacional Horacio Fumero. 

Els tres components del grup comparteixen una trajectòria centrada en el jazz.

La formació al complet ha actuat a diferents espais de Catalunya aquest últim any: sala Jamboree, Harlem Jazz Club per segon any consecutiu dins la programació del Festival de Jazz de Barcelona, Festival de jazz Altafujazz, Festival de Jazz de Calella, dos concerts en el marc del cicle Contrabaix, com a finalistes del concurs Estiu i Jazz de Girona, entre d'altres.

Bandera & Motis