Curvy, un monòleg amb moltes corbes

Curvy, un monòleg amb moltes corbes

Comença el 16 Març 2024 20:00

A Lluïsos d'Horta

Publicat per Lluïsos d'Horta

info@lluisoshorta.cat

93·427·73·27 / 619·10·59·27 / 679·78·39·40

http://www.lluisoshorta.cat

Categories: Nits de Comèdia

Etiquetes: monòleg

Hits: 1362


NITS DE COMÈDIA presentem CURVY, un monòleg amb moltes corbes, amb l'actriu i humorista Eva Cabezas.

Preu: Entrada general 15,00 € - Socis Lluïsos d'Horta 12,00 € - Cultura Jove 10,00 €

 Comprar entrades
Curvy

La talentosa actriu i humorista Eva Cabezas ens porta el seu espectacle “Curvy, un monòleg amb moltes corbes”. En aquest xou, aborda de manera directa i franca el tema de l'estètica, el sobrepès i la quotidianitat d'algú que desafia els estàndards imposats per una societat cada cop més superficial i consumista.

Eva se submergeix en la pressió estètica que preval als mitjans de comunicació, els estereotips de bellesa física i el màrqueting que cosifica la dona com un producte. Durant més d'una hora, l'humorista es mantindrà fidel al seu estil clar i directe, desplegant el seu elegant i esmolat savoir-faire. Eva desafiarà les etiquetes que el sistema ens imposa i proporcionarà les claus per esquivar amb èxit les recomanacions constants sobre moda, bellesa i alimentació que es dirigeixen a aquells que no encaixen als estàndards establerts. A més, l'espectacle inclourà interaccions amb el públic, tocs de música i altres sorpreses que es revelaran quan assisteixis a gaudir d'aquesta sàtira sobre la tirania de l'aparença.

Prepara't per a una muntanya russa de diversió amb corbes!

2024.03.16 Capbutaca 720x300

Aquest espectacle forma part de la programació del CAP BUTACA BUIDA!! Si us agrada l'espectacle, ajudeu-nos a aconseguir la fita d'aquest dia, que no quedi Cap Butaca Buida als teatres de Catalunya, per una Diada Nacional del Teatre. Expliqueu-ho als vostres amics i ajudeu-nos, ajudeu al Teatre, omplim tots els teatres de Catalunya!

Organitza: VamosVengaVa Produccions i Lluïsos d'Horta.

Cultura Jove

Curvy - Eva Cabezas