Supercuc

Supercuc

Comença el 03 Març 2024 11:30

A Lluïsos d'Horta

Publicat per Lluïsos d'Horta

info@lluisoshorta.cat

93·427·73·27 / 619 10 59 27

http://www.lluisoshorta.cat

Categories: Secció de Cinema

Etiquetes: cinema, cinema familiar, #LluïsosCinema, CineXic

Hits: 678


Matinal de Cinema Familiar, dins la programació de CineXic, us presentem la projecció de la pel·lícula SUPERCUC. Projecció en català.

CineXic#LluïsosCinema ens hem adherit al projecte CineXic, d'Òmnium Cultural, amb la col·laboració de les productores Pack Màgic i Rita & Luca Films.

FEM CRÉIXER EL CINEMA INFANTIL EN CATALÀ!

Edat recomanada: A partir de 3 anys
Durada del programa: 55 minuts
Etiquetes: Amistat | Harmonia entre companys

Preus: Entrada general 4,00 €. Nens 3,00 €. Socis 2,00 €. Passaport Edunauta gratuït (cal portar el passaport per segellar-ho).

Animals del bosc, no tingueu por, el Supercuc és aquí! Llarg, fort i amb habilitats sorprenents, serà capaç d’ajudar aranyes i gripaus, a sortir de les pitjors situacions. Però, qui rescatarà el Supercuc quan el malvat llangardaix el capturi? 

Una pel·lícula encantadora dels creadors d’El Grúfal i el drac Zog, acompanyada d’altres petites històries sobre l’amistat i l’harmonia entre companys.

Supercuc

Supercuc (Superworm), Jac Hamman, Sarah Scrimgeour, Regne Unit, 2021, 26’

Animals del bosc, no tingueu por, el Supercuc és aquí! Llarg, fort i amb habilitats sorprenents, serà capaç d’ajudar aranyes i gripaus, a sortir de les pitjors situacions. Però, qui rescatarà el Supercuc quan el malvat llangardaix el capturi?

Papa Bateria

Papa bateria (Battery daddy), Jeon Seung-bae, Corea del Sud, 2021, 6’15’’

El papa bateria treballa tot el dia donant energia a les joguines, panys de portes i comandaments a distància. Quina feina més esgotadora!

Bemoll

Bemoll (Bémol), Oana Lacroix, Suïssa, 2021, 5’47’’

Un rossinyol sense plomes canta al bosc. El seu cant calma a l’osset que plora, frena les baralles dels esquirols i entreté a la parella de cignes que neden a l’estany. Un dia, una tempesta colpeja el bosc. Com el rossinyol no té plomatge, es refreda i es queda sense veu.

L’extraordinària història de la Bruna

L’extraordinària història de la Bruna, Anna Solanas, Marc Riba, España, 2021, 7’09’’

Una nit de Sant Joan, una gran ventada arrossega la Bruna ben lluny de casa. Trobarà la manera de tornar?

Mishou

Mishou, Milen Vitanov, Alemanya – Bulgària, 2020, 7’56’’

Un helicòpter ple de turistes aterra a un paratge ple de neu. Després d’una ràpida roda de selfies tornen a allunyar-se, deixant enrere un munt de brossa i un petit gos.

CineXic és possible gràcies a

Omnium Cultural Pack Màgic Rita & Luca Films

CineXic