La volta al món en 80 dies

La volta al món en 80 dies

Comença el 01 Juny 2024 17:30

A Lluïsos d'Horta

Publicat per Lluïsos d'Horta

info@lluisoshorta.cat

93·427·73·27 / 619 10 59 27

http://www.lluisoshorta.cat

Categories: Teatre

Etiquetes: teatre, teatre infantil, Escola de Teatre

Hits: 990


Escola de Teatre de Lluïsos d'HortaEl grup de Teatre Infantil Dimecres de Lluïsos d'Horta presenta LA VOLTA AL MÓN EN 80 DIES, dirigits per Isa Teremes i Aaron Daza

L'obra es representarà:

Abans de la representació del grup de teatre infantil, el grup d'Iniciació al Teatre de dimecres presentaran SALVEM L'ARC DE SANT MARTÍ, dirigits per Júlia Asín.

Preus: Soci: 5,00 € - No Soci: 6,00 €

 Comprar entrades
La volta al món en 80 dies

Sinopsi:

LA VOLTA AL MÓN EN 80 DIES: Milady Fogg aposta la seva fortuna a què és possible fer la volta al món en només 80 dies. Amb l'ajuda dels seus dos nous criats, Paspertú i Rovelló, s'embarquen en moltíssimes aventures coneixent els diferents països i cultures. El que no saben, és que són seguits de prop per uns policies convençuts que ells són els culpables del robatori del Banc d'Anglaterra, i per un parell de lladres contractats per algú per sabotejar el viatge. Guanyaran o perdran l'aposta en una època on no hi havia ni benzina ni mòbils!?

SALVEM L'ARC DE SANT MARTÍ: El món està sense color perquè el Sol i el Núvol estan enfadats. Com ho poden resoldre uns quants colors eixerits?