Presentació Oficial del Festival Overlook

Presentació Oficial del Festival Overlook

Comença el 01 Juny 2024 21:00

A Lluïsos d'Horta

Publicat per Lluïsos d'Horta

info@lluisoshorta.cat

93·427·73·27 / 619 10 59 27

http://www.lluisoshorta.cat

Categories: Secció de Cinema

Etiquetes: cinema, #LluïsosCinema, Festival Overlook

Hits: 707


Acte de presentació oficial de la Quarta Edició del Festival de Cinema Fantàstic OVERLOOK. El Festival se celebrarà a Lluïsos els dies 18, 19, 20 i 21 de juliol, que comptarà amb la projecció de pel·lícules de cinema fantàstic i de terror, documentals, dibuixos de superherois, fira de còmics i joguines dels anys 70-90, sopar popular, entrevistes, taula rodona sobre el futur dels festivals de cinema, convidats sorpresa, especial curts i moltes novetats més.

Si voleu ser els primers a saber-ho tot, apropeu-vos la nit de dissabte 1 de juny, on es farà una presentació i es tancarà la gala amb la projecció de la pel·lícula SONÁMBULOS de Stephen King. Entrada gratuïta!!

SONÁMBULOS de Stephen King (1992. Dirigida per Mick Garris. Estats Units. Durada 93 minuts. Títol Original Stephen King's Sleepwalkers. Gènere Terror, Fantàstic): Charles Brady i la seva mare, Mary, són els últims d'una raça mortal les necessitats dels quals no pertanyen a aquest món. Són somnàmbuls, capaços de romandre vius a costa d'alimentar-se amb la força vital de joves verges. Capaços de canviar el seu aspecte físic, estan destinats a vagar per la terra escapant de ser descoberts i sempre a la recerca de la pròxima víctima. (FILMAFFINITY)