El que em queda de tu

El que em queda de tu

Comença el 11 Octubre 2024 20:00

A Lluïsos d'Horta

Publicat per Lluïsos d'Horta

info@lluisoshorta.cat

93·427·73·27 / 619·10·59·27

http://www.lluisoshorta.cat

Categories: Secció de Cinema

Etiquetes: cinema, documental, #LluïsosCinema, Documental del mes

Hits: 247


DocsBarcelona del Mes

#LluïsosCinema presenta el Docs DEL MES de DocsBarcelona. El documental d'octubre és EL QUE EM QUEDA DE TU de Zara Zerny (2023 - 76 min. Danés. Producció: Dinamarca. Subtítols en català). 

Persones de vuitanta i noranta anys, i fins i tot alguns centenaris, parlen amb franquesa i eloqüència sobre l'amor, la soledat, el dol, la vida i la mort.

Preus: Socis 3 euros. No socis 4 euros.

Temàtica: Amor de parella | Records | Mort

Sinopsi: Quan en René, de 86 anys, compra flors, sempre pensa de quin color les hauria triat la seva dona si encara fos viva. La majoria de persones en aquesta pel·lícula, ha passat més temps amb la seva parella que sense ella. A través d'entrevistes sinceres i reveladores, Echo of You presenta un grup d’homes i dones danesos, tots ells amb 80 anys o més, qui, amb una honestedat commovedora, comparteixen els seus pensaments sobre les seves parelles, la desolació de perdre-les, i les formes en què la vida continua. La cineasta Zara Zerny, amb tendresa, uneix les seves veus com si fossin un cor, entrelligant-les amb imatges abstractes i somiadores, música i interpretacions artístiques de les seves vides.

Fitxa Tècnica

DIRECCIÓ: Zara Zerny

PRODUCCIÓ: Manna Film

 

El que em queda de tu