En proceso...

En proceso...

Comença el 08 Novembre 2024 19:00

A Lluïsos d'Horta

Publicat per Lluïsos d'Horta

info@lluisoshorta.cat

93·427·73·27 / 619·10·59·27

http://www.lluisoshorta.cat

Categories: Activitats als Lluïsos

Etiquetes: dansa, Barcelona Districte Cultural

Hits: 40


En proceso...

Cia Roots
Dansa - Públic general (45 minuts) - Sense text

 Reservar entrades

A través del llenguatge de les danses urbanes, a En proceso... un conjunt d’intèrprets reflexionen sobre els processos de creixement continu i d’encadenament constant de successos al llarg de la nostra vida. Són processos que vivim en solitud, però que reclamen connexions. Uns ens ajuden a construir-nos, però d’altres ens obliguen a demolir-nos per tornar-nos a refer.

Estrenada l’any 2021 al Certamen Internacional de Coreografia Burgos & New York, En proceso... es va poder veure la primavera passada al Centre Cultural La Bòbila de l’Hospitalet de Llobregat, programat dins el festival Dansa Metropolitana.

Cia Roots

Roots és una companyia de danses urbanes, especialment dedicada al hip-hop i dirigida i coreografiada per Ruth Prim, intèrpret i docent reconeguda nacionalment i internacional, amb més de vint anys de trajectòria.

La peça En proceso... que presenten al circuit està creada i interpretada per Sofia Mae, Carles Martínez, Silvia González, Andrea Latorre Fernández, Óscar González i Ruth Prim, que també la dirigeix.

Barcelona Districte Cultural - Escena - Tardor '24
Espectacle organitzat per Barcelona Districte Cultural (Institut de Cultura de Barcelona - ICUB, Ajuntament de Barcelona). Espectacle inclòs a ESCENA, Edició de Tardor del 2024.

L'espectacle és gratuït, tan sols us heu d'enregistrar per obtenir entrades. Si us plau, si reserveu les entrades i al final, no podeu venir, aviseu-nos per telèfon o email per tal de poder reassignar-les. Que no quedi cap butaca buida!!