Somni Mexicà

Somni Mexicà

Comença el 15 Novembre 2024 20:00

A Lluïsos d'Horta

Publicat per Lluïsos d'Horta

info@lluisoshorta.cat

93·427·73·27 / 619·10·59·27

http://www.lluisoshorta.cat

Categories: Secció de Cinema

Etiquetes: cinema, documental, #LluïsosCinema, Documental del mes

Hits: 38


DocsBarcelona del Mes

#LluïsosCinema presenta el Docs DEL MES de DocsBarcelona. El documental de novembre és SOMNI MEXICÀ de Laura Plancarte (2023 - 90 min. Castellà. Producció: Mèxic i Regne Unit. Subtítols en català). 

Després de fugir d’una relació d'abús, la Malena lluita per reunir-se amb els seus fills adolescents, acabar de construir casa seva i tenir un fill amb la seva nova parella.

Preus: Socis 3 euros. No socis 4 euros.

Temàtica: Violència de gènere | Dones | Mare | Empoderament femení

Sinopsi: Malena va lligar-se les trompes després d'una relació abusiva. Va fugir a Ciutat de Mèxic buscant una vida millor, però el seu exmarit va aconseguir la custòdia dels seus fills malgrat la seva lluita. Avui, la Malena té una nova parella i està acabant de construir la casa on somia viure amb els seus tres fills i un nou nadó. Tanmateix, ara que és més gran necessita un tractament de fecundació in vitro per tenir una segona oportunitat. Els fills de Malena la castiguen per sentir-se abandonats, mentre la seva parella amenaça amb marxar si la fecundació in vitro falla. Podrà unir a la seva família i fer realitat els seus somnis?

Laura Plancarte

Laura Plancarte viu i treballa a Londres, dirigint pel·lícules i altres disciplines artístiques. El 2006-07, va ser guardonada per BNP Paribas en reconeixement a la seva carrera com a artista. També ha estat patrocinada per La Col·lecció Jumex, La Fundació del Centre Històric, la UNAM i el Consell d'Art de Jalisco. El seu documental HERMANOS va guanyar el premi del públic a SAFF 2018 i va ser adquirit per Amazon Prime. NON WESTERN es va estrenar a VdR 2020, i també va ser seleccionat al 'Best of Fests' de l'IDFA i posteriorment adquirit per Prime. Sueño Mexicano és un film híbrid creat en col·laboració amb la protagonista.

Fitxa Tècnica

DIRECCIÓ: Laura Plancarte

PRODUCCIÓ: LP Films LTD

Trajectòria

Hot Docs Festival - 2024

Festival Internacional de Cine de Morelia - 20243

Somni Mexicà