Òpera de Cine - Anna Bolena

Òpera de Cine - Anna Bolena

Comença el 07 Maig 2016 20:30

A Lluïsos d'Horta

Publicat per Lluïsos d'Horta

info@lluisoshorta.cat

934 277 327

http://operadecine.lluisoshorta.cat/

Categories: Òpera de Cine

Etiquetes: opera

Hits: 3964


Anna Bolena

Òpera de Cine presenta Anna Bolena de Donizetti.

Us presentem òpera en format Blu-Ray en la pantalla del cinema del teatre dels LLuïsos d'Horta, mantenint la màxima qualitat d'imatge i l'excelent reproducció del so de les nostres instal·lacions.

Preu de la projecció, amb dret a consumició durant l'entreacte:

  • Socis: 3,00€
  • No Socis: 4,00 €

Anna Netrebko, Elina Garanca, Ildebrando d'Arcangelo
Chor und Orchester der Wiener Staatsoper
Director: Evelino Pidò

Anna Bolena és una tragèdia lírica en dos actes amb música de Gaetano Donizetti i llibret en italià de Felice Romani, basat en "Enrico VIII ossia Anna Bolena" de Ippolito Pindemonte i "Anna Bolena" d'Alessandro Pepoli, ambdues sobre la vida d'Ana Bolena, la segona esposa del rei Enric VIII d'Anglaterra. Va ser estrenada al Teatre Carcano de Milà, el 26 de desembre de 1830. Estrenada a Espanya al Teatre de la Creu de Madrid en 1832.

Aquesta òpera forma part d'una sèrie d'òperes de Donizetti que tracten del període Tudor en la història anglesa, i que inclou Roberto Devereux (titulada pel suposat amant de la reina Isabel I d'Anglaterra), María Estuardo (titulada per Maria, reina de els escocesos) i El castell de Kenilworth. Els principals papers femenins de les òperes Ana Bolena, Maria Estuardo, i Roberto Devereux són sovint coneguts com les "Tres Reines de Donizetti."