Òpera de Cine - Turandot

Òpera de Cine - Turandot

Comença el 04 Juny 2016 20:30

A Lluïsos d'Horta

Publicat per Lluïsos d'Horta

info@lluisoshorta.cat

934 277 327

http://operadecine.lluisoshorta.cat/

Categories: Òpera de Cine

Etiquetes: opera

Hits: 3271


Turandot

Òpera de Cine presenta Turandot de Puccini.

Us presentem òpera en format Blu-Ray en la pantalla del cinema del teatre dels LLuïsos d'Horta, mantenint la màxima qualitat d'imatge i l'excelent reproducció del so de les nostres instal·lacions.

Preu de la projecció, amb dret a consumició durant l'entreacte:

  • Socis: 3,00€
  • No Socis: 4,00 €

Maria Guleghina, Marcelo Giordani, Maria Poplavskaya
The Metropolitan Opera Orchestra, Chorus and Ballet
Director: Andris Nelsons

Turandot és una òpera en tres actes amb música de Giacomo Puccini i llibret en italià de Giuseppe Adami i Renato Simoni. L'òpera, inconclusa per la mort de Puccini, va ser completada per Franco Alfano i estrenada el 25 d'abril de 1926 a la Scala de Milà.

Una de les parts més difícils de l'òpera es troba en el segon acte i s'inicia amb la frase In questa reggia, quan Turandot explica la raó del seu comportament. Musicalment, aquesta part exigeix ​​sobreaguts a càrrec de la soprano que, combinats amb la capacitat wagneriana que requereix el personatge, la fan particularment difícil. En el tercer acte es troba una de les àries més conegudes per a tenor, Nessun dorma, que representa la victòria de l'amor sobre l'odi, on Calaf clama que ningú s'adormi per desxifrar el nom del jove heroi. Un altre aspecte musicalment notable és l'enfrontament entre tenor i soprano, en el segon acte, que molts comparen amb el que va fer abans Puccini en Tosca, també en el segon acte, quan enfronta les veus del baríton i la soprano, Scarpia i Tosca.