Vespres de Jazz - Oriol Gonzàlez Crazy Trio & Josep Mª Farràs

Vespres de Jazz - Oriol Gonzàlez Crazy Trio & Josep Mª Farràs

Comença el 18 Febrer 2017 21:00

A Lluïsos d'Horta

Publicat per Lluïsos d'Horta

info@lluisoshorta.cat

93 427 73 27

http://www.lluisoshorta.cat

Categories: Vespres de Jazz

Etiquetes: jazz

Hits: 3782


Vespres de Jazz pesenta Oriol Gonzàlez Crazy Trio & Josep Mª Farràs.

  • Ariel Vigo: Saxo Alto
  • Jordi Giso: Teclat Hammond
  • Oriol Gonzàlez: Bateria
  • Josep Mª Farràs: Trompeta

Preus:

  • Socis: Entrada + Copa de Cava: 8 euros.
  • No Socis: Entrada + Copa de Cava: 10 euros.

Fem Jazz desde el Cor, Jazz de Tradició, amb la única intenció de passar-ho bé i fer-ho passar bé. Després de ser acompanyant (Sideman) de renombrats músics com Matthew Simon, Agustí Burriel, Manel Fortià, Christian Muenchinger, Horacio Fumero, Eladio Reinon, Joan Chamorro, Phillipe Haefliger, Joan Monné i un llarg etcètera…, i formar part de incomptables projectes, formacions i gravacions, decideixo formar el meu propi Trio, en un format molt especial, i poder exterioritzar les meves inquietuds musicals per poder oferir un bon espectacle al oient.

Vaig decidir aquest format de Trio per poder realitzar una de les sonoritats menys escoltades en el Jazz i el Swing. El Trio amb Hammond, Saxo i Bateria. Una combinació diferent, però amb una fita molt concreta, oferir Swing, energia i diversió, i transportar al oient, a algun local de Chicago o Nova York, i retrobar-lo amb la diversió del Jazz, la qual sembla que últimament s´ha perdut.

Comparteixo aquest Trio amb 2 bons amics, en Jordi Griso, trompetista i pianista, que en aquesta formació, ens fa de mestre del teclat Hammond, sòlid i imaginatiu, i l´Ariel Vigo, argentí, bon amic i gran saxofonista alto, creatiu i espectacular. El Trio porta el meu nom, i encara que jo en sigui el cap visible, no és la bateria el eix vertebrador. Intentem que cada instrument del trio es pugui expressar al màxim. Som un trio de 3, no de 1+2.

La nostra intenció es fer arribar el Jazz al cor de la gent, i fer que cada concert sigui un moment de diversió i un moment inoblidable pel públic.

Aquest cop, tenim la gran sort de estar acompanyats del grandíssim trompetista Josep Mª Farràs, un dels pioners del Jazz del nostre país, i sense dubte, el trompetista amb més carisma de casa nostre. Terrassenc, com l´Oriol, Josep Maria Farràs ha destacat sempre per una sonoritat potent i agressiva, i una versatilitat estilística, que li ha permès col·laborar amb bons resultats amb formacions de jazz tradicional o en grups més propers al Be Bop i les seves ramificacions posteriors. En aquest darrer territori és on el trompetista se sent més còmode i en el que les seves qualitats com a instrumentista, i la seva imaginació com a improvisador, han donat els millors resultats. Admirador de Gillespie i, especialment, de Clifford Brown, és posseïdor d'un so brillant, que sap arriscar en els registres més aguts, però que també sap contenir i carregar de lirisme en les balades i temps lents.

Entre el repertori del quartet, presentem temes com, Satin Doll, Take the A Train, Summertime, Moanin, A night in Tunisia, Caravan, Tin Tin Deo, On the Sunny Side of the Street, Sweet Emma…seguint el llenguatge de la tradició jazzística americana, des del jazz més clàssic i tradicional, passant pel mainstream, gospel i atrevint-nos amb algún New Orleans, però sempre, amb la original sonoritat del quartet.