Vespres de Jazz - Ignasi Terraza Trio

Vespres de Jazz - Ignasi Terraza Trio

Comença el 18 Març 2017 21:00

A Lluïsos d'Horta

Publicat per Lluïsos d'Horta

info@lluisoshorta.cat

93 427 73 27

http://www.lluisoshorta.cat

Categories: Vespres de Jazz

Etiquetes: jazz

Hits: 3640


Vespres de Jazz pesenta Ignasi Terraza Trio.

  • Ignasi Terraza: piano
  • Horacio Fumero: contrabaix
  • Frits Landesbergen: bateria

Preus:

  • Socis: Entrada + Copa de Cava: 8 euros.
  • No Socis: Entrada + Copa de Cava: 10 euros.

Ignasi Terraza: Nascut a Barcelona el 1962, l’Ignasi no es va interessar per la música fins que es va quedar cec poc abans de fer els deu anys, però aviat es va sentir especialment atret pel jazz. Un grapat de discos que no estaven gens malament i un piano de la família van fer la resta. El 1980 va actuar per primera vegada en públic, i la seva presència es va fer habitual en el circuit local quan va prendre la decisió de dedicar-se completament al jazz, després d’haver-se llicenciat en informàtica (primera persona cega a llicenciar-se en informàtica a Espanya) i d’haver combinat durant una temporada la música i la professió de programador.

Des d’aleshores ha participat en diversos grups de totes les formacions possibles, bé com a membre bé com a líder, sempre amb el segell distintiu del swing. El seu coneixement del llenguatge jazzístic i el seu sentit del ritme i de la harmonia el van convertir cada cop més en un acompanyant o partenaire molt sol•licitat d’una àmplia varietat de figures locals i internacionals, com els cantants Charmin Michelle, Randy Greer, Michelle McCain, Lavelle i Stacey Kent, i músics com Frank Wess, Jesse Davis, Gene “Mighty Flea” Conners, Teddy Edwards, Ralph Lalama i Brad Lealy, entre d’altres. Les seves formacions de trio habituals o d’ocasió han comptat amb baixistes com Pierre Boussaguet, Mario Rossy, Javier Colina, Jules Bekôkô i Horacio Fumero, i amb Gregory Hutchinson, Walter Perkins, Bobby Durham, Peer Wyboris, Jo Krause i Julian Vaughn, a la bateria, entre d’altres.

Horacio Fumero: Neix a Cañada Rosquín (Argentina) al 1950. Cursa estudis musicals al Conservatorio Manuel de Falla de Buenos Aires i al Conservatoire Supérieur de Musique de Ginebra. Resideix a Barcelona des del 1980, i fou aleshores que s'integra de manera estable al trio de Tete Montoliu.

Ha actuat a diversos Festivals Internacionals de Jazz: Montreux, Newport, Berlín, Brussel·les, Milà, París, Getxo, San Sebastian, Terrassa, etc... Ha col·laborat amb molts músics reconeguts: Gato Barbieri, Joe Newman, Johnny Griffin, Harry Edison, Sal Nistico, Horace Parlan, Freddie Hubbard, Philiph Catherine, Billy Brooks, Tete Montoliu, Pedro Iturralde, Carlos Gonzálbez, Emilio Solla, Albert Bover, etc... Ha participat en enregistraments amb: Tete Montoliu, Charlie Mariano, Bill Perkins, Frank Strazzeri, Don Menza, Emilio Solla y Afines, etc...

Actualment és un dels contrabaixistes més sol·licitats i reconeguts dins el panorama jazzístic del nostre país.

Frits Landesbergen: Es un fantàstic bateria molt conegut al nord d'Europa i aprofitem que estarà al nostre país per participar en el festival internacional de jazz de Terrassa per oferir aquesta sessió en format de trio. Serà una ocasió única que de segur que gaudirem tant el públic com els propis musics.