Espectacles Familiars - La Llegenda de Sant Jordi

Espectacles Familiars - La Llegenda de Sant Jordi

Comença el 26 Març 2017 12:00

A Lluïsos d'Horta

Publicat per Lluïsos d'Horta

info@lluisoshorta.cat

934 277 327

http://www.lluisoshorta.cat

Categories: Vocalia d'Animació Infantil

Etiquetes: matinal teatre

Hits: 3992


Temporada Espectacles Familiars, de titelles i teatre matinal (un diumenge cada mes) de la Vocalia d'Animació Infantil de Lluïsos d'Horta presentem l'espectacle La Llegenda de Sant Jordi, de la Companyia de Titelles El Forat del Niul Forat del Niu.

Intèrpret de Llengua de Signes CatalanaL'espectacle comptarà amb la Núria Martínez que farà d'Intèrpret de Llengua de Signes Catalana. Volem oferir els nostres Espectacles Familiars també a les famílies de sords i oients, per tal que puguin compartir junts cançons, emocions i riures!!

Sinopsi: La primera aventura que va tenir Sant Jordi, i de com va arribar a ser patró de Catalunya, passant pels diferents batibulls amb el malvat rei Ivó, amb la Princesa Mora i el seu lacai, el gegant Perdiu, que resulta ser molt bo. Però el seu enemic més perillós, es un drac molt dolent anomenat Catacric-Catacrac amb qui s'haurà de barallar.

Inspirat en la llegenda de Siurana.

Preus:  No socis: 5 euros - Socis: 4 euros - Venda anticipada d'entrades al café.

Tots els diners recapatts son a benefici de Mans Unides en suport de la campanya 1/3 DELS NOSTRES ALIMENTS ACABA A LES ESCOMBRARIES.