Vespres de Jazz - Octavi Coronado Quick Quartet

Vespres de Jazz - Octavi Coronado Quick Quartet

Comença el 10 Juny 2017 21:00

A Lluïsos d'Horta

Publicat per Lluïsos d'Horta

info@lluisoshorta.cat

93 427 73 27

http://www.lluisoshorta.cat

Categories: Vespres de Jazz

Etiquetes: jazz

Hits: 3465


Vespres de Jazz us convida a un concert de Jazz a la Fresca, al Jardi del Museu Africà Daniel Comboni, i pesenta Octavi Coronado Quick Quartet, escoltarem jazz, ballarem swing....tot prenen una copa de cava a la fresca.

  • Octavi Coronado: veu
  • Gabriel Zenni: piano i teclats
  • Claudio Marrero: saxos i flauta travessera
  • Joan Martí: contrabaix

Preus:

  • Socis: Entrada + Copa de Cava: 8 euros.
  • No Socis: Entrada + Copa de Cava: 10 euros.

Amb un estil arrelat en el jazz clàssic i el swing, amb pinzellades de blues i soul, el quartet explora sonoritats tot combinant un repertori d'estàndards amb composicions originals.

Museu Africà Daniel ComboniEl Museu Africà Daniel Comboni (Feliu i Codina, 59) vol difondre els valors de la cultura i la societat africanes, a traves de petits retalls.

Inaugurat el 1992, és un recorregut a través de 400 objectes i obres d'art de 27 països i 48 tribus diferents. Un resum de la immensitat africana amb més de 2.000 pobles diferents.

Aquest museu d'entrada gratuïta, prèvia reserva, el gestionen els missioners combonians a la seva seu d'Horta. L'espai, amb set seccions diferenciades, obre amb una petita representació d'exquisides joguines fetes amb un senzill filferro o un tros de fusta. Així han nascut cotxes, bicicletes, avions...Aquest no és un museu religiós. És etnològic i únic a Catalunya

Màscares funeràries i altres per a festes i temps de collites s'alternen amb instruments musicals de sons delicats i alguns realitzats amb fusta, enganxats amb fems de ratpenat i lligats amb pell de serp.

Armes, fòssils de la prehistòria africana, objectes de vodú, minúscules faldilles per a dones casades i solteres fetes amb ossos de ratolí i closca d'ou d'estruç i collarets que simbolitzen que s'ha pagat el dot o s'han aportat les vaques.

Bronzes, bastons de comandament, espantamosques, casquets de pell de mico per camuflar-se a la selva i una fusta tallada que fa la funció de coixí per fer un cop de cap quan la son arriba. Destaquen 12 peces de coure de la tribu ashanti de Nigèria per pesar or.