Espectacles Familiars - Els Secrets del fons del Mar

Espectacles Familiars - Els Secrets del fons del Mar

Comença el 19 Novembre 2017 12:00

A Lluïsos d'Horta

Publicat per Lluïsos d'Horta

info@lluisoshorta.cat

934 277 327

http://www.lluisoshorta.cat, www.sensedrama.com/

Categories: Vocalia d'Animació Infantil

Etiquetes: matinal teatre

Hits: 4810


Consumeix cultura

Temporada Espectacles Familiars, de titelles i teatre matinal (un diumenge cada mes) de la Vocalia d'Animació Infantil de Lluïsos d'Horta presentem l'espectacle Els Secrets del fons del Mar, de la companyia Sensedrama Teatre.

Intèrpret de Llengua de Signes CatalanaL'espectacle comptarà amb la Núria Martínez que farà d'Intèrpret de Llengua de Signes Catalana. Volem oferir els nostres Espectacles Familiars també a les famílies de sords i oients, per tal que puguin compartir junts cançons, emocions i riures!!

Preus:  No socis: 5 euros - Socis: 4 euros

Després de la bona experiència obtinguda amb l'espectacle familiar Els pirates de la platja, Sensedrama Teatre crea Els secrets del fons del mar. Aquest segueix el format de l'anterior, i els seus protagonistes viuran unes aventures basades en els maldecaps que poden produir els residus a les platges, així com en la protecció del medi marí i de les nostres costes.

Aquests últims anys, una part important de l'impacte provocat per l'home al medi marí s'ha basat, per exemple, en l'excés de pesca, la influència en la proliferació de noves espècies invasores, els abocaments i fuites de les embarcacions i les aigües residuals no depurades, etc. Els secrets del fons del mar està adreçat a un públic familiar, a partir de 4 anys, i pretén incidir en la necessitat de tenir cura de l'entorn natural de les nostres costes i del mar.