Lo que de verdad importa

Lo que de verdad importa

Comença el 20 Novembre 2017 19:30

A Lluïsos d'Horta

Publicat per Lluïsos d'Horta

info@lluisoshorta.cat

93 427 73 27

http://www.lluisoshorta.cat

Categories: Secció de Cinema

Etiquetes: cinema, mostra cinema espiritual

Hits: 4211


XIV Mostra de Cinema Espiritual de Catalunya

Consumeix cultura

Dins del cicle XIV Mostra de Cinema Espiritual de Catalunya, presentem la projecció de la pel·lícula Lo que de verdad importa

Presentació i col·loqui a càrrec de Jordi Collell, professor de la Universitat Ramon Llull.

L'Alec és un enginyer mecànic anglès amb una vida feta un embolic: sentimentalment va de parella en parella; el seu negoci –una botiga de reparació d'aparells elèctrics– és una ruïna i, per si no n'hi hagués prou, és addicte a les apostes. Quan tot s'esfondra, apareix un oncle-àngel que li proposa una opció per salvar-lo de l'enfonsament. Després de l'èxit de Maktub, Paco Arango es mou entre la comèdia i el drama, el realisme màgic i l'efectivisme hollywoodià.

La intenció és clara: commoure els cors per ajudar en la lluita contra la malaltia i el dolor, especialment dels nens.

Preu: Tarifa individual: 4 euros. Jubilats i socis: 3 euros.

  • Any: 2017
  • Durada: 113 minuts
  • País: Espanya
  • Director: Paco Arango
  • Guió: Paco Arango
  • Fotografia: Javier Aguirresarobe
  • Música: Nathan Wang
  • Repartiment: Oliver Jackson-Cohen, Camilla Luddington, Kaitlyn Bernard, Jonathan Pryce, Jorge Garcia, Adrian G. Griffiths, Brian Downey, Suresh John, Richard Donat, Glenn Lefchak, Pasha Ebrahimi, Jackie Torrens, Nikki Barnett, Gay Hauser.
  • Productora: ESP-62 Producciones / Topsail Entertainment

Sinopsi: Alec és un enginyer mecànic anglès incapaç de posar en ordre la seva vida. Quan la seva botiga de reparació d'aparells electrònics, "El curandero", està a punt de fer fallida, un familiar que mai va saber que tenia s'ofereix a solucionar els seus problemes a canvi que es traslladi un any al Canadà, el lloc d'origen dels seus avantpassats. Allà descobrirà que al seu voltant comencen a succeir les coses més incomprensibles. Enfrontar-se a si mateix, al seu passat, a la seva vida i, sobretot, al do que mai va saber que tenia, inspirarà a les persones que l'envolten a creure en alguna cosa més enllà del que es pot explicar. (FILMAFFINITY)

XIV Mostra de Cinema Espiritual

Organitza:

Direcció General d'Afers Reliogiosos