Aquest setembre del 2012 reprenem les activitats als Lluïsos d'Horta, després d'unes merecudes vacances estivals.

Com podeu apreciar, estrenem un nou disseny en la web dels Lluïsos, que esperem que us agradi.

Però no només hem canviat el disseny amb l'esperança que us agradi més. El que volem es que la nova web ens sigui a tots de molta utilitat.

 

Per la nostra banda, aquesta eina servirà per informar-vos de totes les coses que fem, del nostre dia a dia. Però també volem que sabeu perque fem totes aquestes coses, quin ànim ens impulsa a fer-ho, que ens mou com entitat. Us volem explicar també quins son els nostres valors i perquè volem que vingueu amb nosaltres, que us podem oferir.

També volem que la nova web sigui una eina per vosaltres. Volem que ens digueu que us agrada i que no us agrada del que fem, i perquè. Per això hem afegit comentaris a totes les nostres publicacions. Volem que ens digueu que falta, que us agradaria que hagués al web i que encara no tenim. Heu de tenir una mica de paciència, perque al web encara no hi ha tot el que hem pensat posar. Però heu de pensar que una pàgina web es una cosa que es mou, que canvia, que es construeix i de-construeix cada dia. Alló que no hi es ara, segur que un dia apareixerà. I si creieu que cal canviar-ho tot per avançar, dieu-nos-ho, que amb temps tot es possible.

I també us volem encarregar una feina, perquè no?. Volem que escampeu els Lluïsos d'Horta per tot arreu, ara es molt fàcil amb les xarxes socials. Volem que digueu que Us Agrada els Lluïsos , volem que Compartiu les coses que fem als Lluïsos, volem que Piuleu del que es fa als Lluïsos. Nosaltres encara no hi som a tot arreu, però amb el temps arribarem.

I si teniu grabacions de video, fotografies o d'altres materials penjants a la xarxa, digeu-nos-ho, que ho compartirem sempre que sigui possible.